News Photo

Amerikan Kapı

Yaşam alanlarında yoğun olarak kullanılan kapılar dünden bugüne değişen özellikleriyle A’dan Z’ye pek çok modelin olduğu ürünlerdir. Kapıların kullanışlı ve dekoratif olması yaşam alanınızdaki tasarımlara uyum sağlaması bakımından önem arz eder. Amerikan panel kapılar son yıllarda en çok tercih edilen kapı modelleri arasında yer almaktadır.

Amerikan kapı, hazır kapı, lake kapı, oda kapıları gibi birbirinden güzel kapılar cazip fiyat fırsatlarıyla Evim.com sitesinde hizmetinizdedir.

Amerikan Kapı

Amerikan kapı; ahşap yüzeyin üzerinde yapay panellerin kaplanması ile üretilmektedir. Isıya, suya karşı gösterdiği direnç ve hafif yapısı ile rağbet gören kapı modelleri arasında bulunmaktadır. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte Amerikan kapı kasasının dayanıklılığı artmıştır.

Amerikan oda kapıları kullanım süresi uzun olan yapı malzemeleridir. Amerikan kapı ölçüleri standart olarak 90x210 cm ebatlarında üretilmektedir. Yazlık ev, daire, daÄŸ evi, villa gibi farklı ev tiplerinde kapı ölçüleri deÄŸiÅŸiklik gösterebilmektedir.

Amerikan kapı renkleri neredeyse her renkte üretilebilmektedir. Beyaz Amerikan kapı geniş renk skalasıyla dikkat çeken Amerikan kapılarda en çok kullanılan renktir. Gri, kahverengi, krem, siyah renkleri de beyazdan sonra en çok tercih edilen renklerdendir.

Camlı Amerikan Kapı:  AhÅŸabın preslenmesinden sonra boyadan önce kapıdaki cam yerlerinin oluÅŸturulmasıyla camlı Amerikan kapılar üretilmektedir. Özellikle salon kapılarında estetik ve şık görünümü nedeniyle cam kapılar tercih edilmektedir.

Camlarda çiçek desenleri ve geometrik desenler sıklıkla kullanılmaktadır. Amerikan iç kapılarında beyaz rengin üstünlüğüne karşı modern ev dekorasyonlarında gri tonları hakimdir. Camlı kapılarla özel renk kontrastları oluşturabilirsiniz.

Camsız Amerikan Kapı: Kaliteli ve dayanıklı ahÅŸabın preslendikten sonra boyama iÅŸleminin gerçekleÅŸtirilmesi ile üretilen kapı modelleridir. Ergonomik tasarımı ve kullanım kolaylığı ile mutfaktan koridorlara her odada Amerikan kapılar kullanılabilmektedir. Ses ve ısı yalıtımı olan kapı modellerinden biridir. Kapı pervazları geçmeli olarak üretilmektedir.

Evim, Boyut gibi markaların Amerikan kapı çeÅŸitlerine model, renk, malzeme, kullanım alanı, fiyat gibi kolay filtreleme alternatifleriyle evim.com sitesinden bakabilirsiniz.

Sürgülü Amerikan Kapı: Küçük yaÅŸam alanlarında yerden tasarruf saÄŸlamak için kullanılan sürgülü Amerikan kapılar; raylı sistemi ile kurulum kolaylığı saÄŸlamaktadır. Camlı ve camsız sürgülü kapı çeÅŸitleri vardır. Özellikle dar mutfaklarda alanı geniÅŸletecek sürgülü kapılar tercih edilmektedir. Dekoratif ve şık sürgülü kapılar ise salonlarda ışıltı ve iÅŸlevsellik saÄŸlar. Sürgülü Amerikan kapılar leke tutmayan hijyenik yüzeye sahiptir.

Bu Haberi PaylaÅŸ

Yorum Yap

YİĞİT KAPI